DanCamper på Ferie for Alle

Dato: 13- 02- 2022

Drømmer du om at eje din egen autocamper, overvejer du at skifte til en anden model, eller har du bare lyst til lidt inspiration til en rejse i autocamper?
I alle tilfælde er der masser af inspiration at hente på messen, "Ferie for Alle" i Messecenter Herning 25. - 27. februar.
Vær opmærksom på, at vi holder lukket i Horsens alle tre messedage.
Vær også opmærksom på, at vi allerede ugen før messen åbner, flytter udstillingsautocamperne til Herning - så ring gerne i forvejen og forhør nærmere, hvis du planlægger at kigge på én af vores nye autocampere i Horsens før messen.

Vi deltager med det hidtil største antal autocampere på vores til dato største messestand. Rammerne er i orden. Vi er klar med en flot messestand, masser af flotte nye autocampere og alle vores engagerede, dygtige medarbejdere til at vise dig rundt og besvare spørgsmål.

Messen finder sted i dagene 25. - 27. februar. Fredag og lørdag er der åbent 9 - 17 og søndag 10 - 17.
Det er muligt at booke plads til at overnatte i sin egen autocamper eller campingvogn direkte ved messeområdet. Man kan købe billet både til selve messen og til camperpladsen på messens hjemmeside. 

Køb en søndagsbillet til halv pris.

Foretrækker du at kigge på vores autocampere i fred og ro i vores udstilling i Horsens, gør vi allerede nu opmærksom på vores Åbent Hus arrangementer de to første weekends i marts.

Fotos fra Ferie for Alle forrige år

Fotos fra Ferie for Alle forrige år

.

.

.

.

.

.