Ønsket om det frie liv

Dato: 01- 06- 2020

- lånt fra Trigano's nyhedsbrev maj 2020:

Først og fremmest håber vi, at det går Jer godt, og at vi alle kommer godt igennem denne sundhedskrise i god forfatning. Det er dog yderst sandsynligt, at krisen kommer til at sætte sine spor og at den radikalt vil ændre vores dagligdag. - særligt også vores måde at rejse på.

Hvordan kan vi forene vores trang til frihed med vores behov for sikkerhed?

Vi mener at det at rejse i en autocamper kan forene begge disse behov. Ligegyldigt om man foretrækker en alkovemodel, en delintegreret, en fuldintegreret eller en van: Med en autocamper kan man altid føle sig hjemme, selv om man er under vejs.

Langt fra trængslen på banegårdene og i lufthavnene kan man sove i sit eget værelse, spise morgenmad i sin egen stue og oven i købet vælge nye omgivelser så tit man har lyst.

For hver enkelt autocamperrejsende er det en selvfølge altid 'at føle sig hjemme'.
At have bevægelsesfrihed, også når det er nødvendigt at skulle overholde foreskrifterne om 'at holde afstand'.

At rejse i autocamper betyder, at genfinde glæden ved at rejse, samtidig med at man tager hensyn til sin egen og andres sundhed - at kunne opleve eventyr og frihed under sikre forhold.

- Vi kan ikke være mere enige.

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Hosting\Dancamper.dk\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 21