På ferie tur i en lille campervan

Dato: 13- 01- 2019

Ferien i 2018 gik til Portugal og Spanien i skøn lille Carthago Vanaf Anette og Jens Erik

Vi har nu i 25 år holdt ferie i autocamper - de første mange år sammen med vores børn i alkoveautocampere med køjer til børnene, og de seneste år i flere forskellige delintegrerede og helintegrerede autocampere. Vi har kørt alene eller sammen med gode venner, der også kører autocamper.
Vi har i lang tid talt om, hvorvidt vi vil kunne klare os med én bil i form af en lille fiks campervan.
Det skal prøves - vi lægger ud med at købe en ældre brugt campervan, og er så begejstrede for den størrelse, at vi nu har taget springet og har anskaffet os en lækker ny Carthago Van.
Den har bare alt, hvad vi har brug for, både i dagligdagen, på weekendture, på familiebesøg og på årets ferietur syd på.
Den passer fint til vores behov lige nu - men måske skifter vi til en lidt mere rummelig model, når det engang bliver vores tur til at være på tur flere måneder ad gangen.
Vi kører i en Carthago Van 600DB på Fiat med 150 HK og automatgear, solceller og meget andet. Den er kun 6 m lang og har tværstillet seng - OG så har den simpelt hen klassens bedste badeværelse med en skøn brusekabine, så vi er helt uafhængige af faciliteter på de stellpladser vi besøger undervejs.
Denne ferie følges vi med gode venner, Dorthe og Finn, som kører i en helintegreret autocamper.
Der er plads til, at vi kan tage frokost sammen i vores lille van, men vi må dog indrømme, at hvis vi skal spise sammen inden døre, så falder valget oftest på deres større og mere rummelige camper :)
Kig gerne ind til os i Horsens og hør nærmere om vores erfaringer - I mellemtiden håber vi, at du kan have glæde og inspiration af, at se nogle af vores feriefotos herover.

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Hosting\Dancamper.dk\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 21